Werken bij Dromelot

Pedagogisch medewerker (ook BBL-er) gezocht 24-32 uur

Wil jij graag werken op een kinderdagverblijf:

·  in een sfeervol historisch pand in een binnentuin grenzend aan het Vondelpark (elke groep een toegang tot eigen speeltuin op begane grond via openslaande tuindeuren)?

·  waar naast aandacht voor het kind ook aandacht voor jou als medewerker is (wij bieden professionele pedagogische coaching, interessante studiedagen en gezellige personeelsuitjes)?

·  met een fijn divers stabiel team waar de medewerkers graag willen blijven?

·  op een kleinschalige en unieke werkplek met in totaal 25 medewerksters op 6 verticale groepen?

·  waar de ouders enorm tevreden zijn?

·  waar je echt mét elkaar de opvang vorm geeft en je mee kan denken?

·  waar gewerkt wordt met een combinatie van elementen uit de antroposofie en Emmi Pikler?

·  waar de overdracht persoonlijk is en niet met tablets/apps word gecommuniceerd?

·  je meteen vanaf het begin goed begeleid wordt door middel van een inwerkprocedure?

·  waar je werkt op vaste dagen met een werkdag van 8 uur (tussen 8:00 en 18:00 uur), met vaste uren (zonder jaarurensystematiek)?

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren want wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die:

-bezig is met een opleiding tot pedagogisch medewerkster (BBL) of wil beginnen met een opleiding óf een afgeronde relevante pedagogische opleiding heeft (doe eventueel de diplomacheck https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang )

·  en afgeronde relevante pedagogische opleiding heeft (doe eventueel de diplomacheck https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang )

·  een positieve instelling heeft, een groot hart heeft voor kinderen en met aandacht en liefde voor hen kan zorgen en hen verder helpt in hun ontwikkeling

Mocht je vragen hebben dan zijn we te bereiken op telefoonnummer 020-6129035 (je kunt vragen naar Bettina Wolfenter of Karin van Brunschot). Je kunt je sollicitatie sturen naar info@dromelot.nl t.a.v. Bettina Wolfenter.

We zien je cv met een korte motivatie heel graag tegemoet of kom gezellig bij ons langs om te zien wie we zijn en hoe we werken!

Hartelijke groeten,

Bettina Wolfenter

Directeur

Voor het schooljaar 2023/2024 hebben wij nog BOL stage plekken

Mocht je vragen hebben dan zijn we te bereiken op telefoonnummer 020-6129035 (je kunt vragen naar Bettina Wolfenter of Karin van Brunschot). Of stuur een mail naar info@dromelot.nl t.a.v. Karin van Brunschot.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.